Brzopodizna PVC rolo vrata

Brzopodizna PVC rolo vrata se najčešće koriste za zatvaranje otvora kroz koje se odvija učestala manipulacija uz zahtjev brzog otvaranja i zatvaranja kada je potrebno fizički odvojiti skladišni prostor od proizvodnog prostora ili prodajni prostor od skladišnog prostora.

Brzopodizna PVC rolo vrata se odlikuju visokom kvalitetom i funkcionalnošću. Zahvaljujući kompaktnoj strukturi mogu se montirati na otvore gdje nema puno mjesta sa strane i iznad otvora,a uz ugrađene sigurnosne komponente nude sigurno i trajno rješenje.

  • PVC plašt izrađen od vodonepropusne,samogasive,UV stabilne PVC folije,težine 900g/m2,sa izmjenjivim horizontalnim ojačanjima. PVC plašt se izrađuje u 6 standardnih RAL boja a unutar plašta mogu se ugraditi prozirni svjetlosni otvori.
  • vodilice i gornja greda za namatanje izrađeni su od čeličnog lima koji se plastificira u 6 standardnih RAL boja. Na bočnim vodilicama nalaze se četkice za brtvljenje sa vanjske i unutarnje strane.
  • brzina otvaranja i zatvaranja 1,0m/s
  • motor: samokočni 380V/750W sa mogućnošću deblokade i ručnog otvaranja
  • upravljanje se vrši preko mikroprocesorske upravljačke jedinice sa ugrađenim tipkalom (ostale vrste upravljanja dolaze kao opcija)
  • standardna sigurnosna zaštita od prignječenja uključuje jedan par fotoćelija te presostat ugrađen u donjoj gumi koji reagira u slučaju nailaska vrata na prepreku
brzopodizna-rolo

 

Tehničke karakteristike:

 

Za otvore do: 4000 x 4500 mm
Brzina otvaranja/zatvaranja: 1,0 m/sek
Otpor vjetra: do 50 km/h
Sigurnosni elementi Fotoćelije +presostat u donjoj gumi
Boja čeličnih okvira Crvena RAL-3002
Siva RAL-9006
Plava RAL-5010
Bijela RAL-9010
Žuta RAL-1021
Zelena RAL-6005
Boja PVC platna Crvena RAL-3002
Siva RAL-9006
Plava RAL-5010
Bijela RAL-9010
Žuta RAL-1021
Zelena RAL-6005

 

karakteristika-rolo

 

Načini upravljanja

upravljanje1

Tipkalo

upravljanje4

Fotočelije

upravljanje2

Potezni prekidač

upravljanje5

Induktivna petlja

upravljanje3

Daljinsko upravljanje

upravljanje6

Mikrovalni radari